Mm. tällaisia joulukortteja olen kerennyt vääntämään -Pandurohobbylta tilasin(tai no meiltä lähtee usein  töistä mukavanmuhkea kimppatilaus askartelu- ja koruntekovärkkejä ;) mm. noita Tildan jouluenkeleitä ja joulupukkeja ja (jonkun valmistajan..) lumiukkoja ja vaaleanpunaruskeita taustapapereita-todella kauniita olivatkin,muutama kortti piti heti vääntää :) Tilaus tuli ripeästi,palvelu pelasi.

 Samaa ei voi sanoa sellaisesta firmasta,kuin Cchobby- todella huonolaatuisia kartonkeja tuli,osa laatua muistuttaa lähinnä kopiopaperia-no käyvät kyllä vaikka kohokuviointiin, mutta tympiihän se,kun on tilaavinaan korttipohjamateriaalia... kaveri tilasi lasinsulatusmateriaalia(siinäpä harrastus,johon pitäisi joskus tutustua!) ja olivat kuulemma huonolaatuisia...tilauksesta jäi uupumaan kultanauha ja sitä sitten odoteltiinkin yli kuukausi!! Sanonta "Hyvä kello kauas kuuluu,paha vielä kauemmas"- pätee tässäkin tapauksessa niin, että täältä meidän perältä ei varmaankaan enää ole käsintekijät  tilauksia tuohon firmaan laittamassa..

Kun nyt tuli annettua risuja,niin sitten ruusujakin: olen tilaillut kotimaisista verkkokaupoista (muistaakseni..;) ainakin Heinikasta,Crafticasta,Paperellasta,Papruksesta,Sinisiivestä,Keijukammarista,Heta ja Sammakosta ja joka kerta on kyllä palvelu pelannut ihan mielettömän hyvin = taatusti asiakkaana pysyn, kun tämä harrastushan on siitä velmu, että mikään määrä nauhoja,leimasimia,stansseja,papereita,koristeita jne. ei ole liikaa- no kyllä te kanssasisaret ymmärräätte :)

2098931.jpg

2098935.jpg2098933.jpg2098932.jpg