Voi elämänmenoa taas männä viikolta ! Juniorilla oli keskiviikkona  ottassa kaks pientä näppylää hoijosta haettaessa ja sitä siinä ihimeteltiin,että mikä lie hyttynen kävässy murkinalla - no sisso sentään- illalla niitä näppyjä oliki sitte jo jo ian eri mittakaavasa ja lissää on tyrkänny usiana päivänä. Kuumetta ei oo nostanu!

Pari päivää sitte alako kauhia huuto ja parku,ku tyär yritti syyä vappuherkkuja(=suolaa,rasvaa,sokeria..) syynissä löyty huuon syy-kielessä usiampi vesikellukka!! Onneks olin ostanu tujusti varastoon mehujäätä,se on ainua asia,mikä on lapseen uponnu viime päivinä. Saas nähhä,kuinka käy huomisen työhönmenon..eihän tollasta lasta voi hoitoon viiä,joka ei ruokaa saata suuhunsa laittaa-tai no oikiastaan laittaahan se ja yrittää ja sitte taas itketään ja syyään jäätä.

Kortteja oon askarrellu jokusen kappaleen parin viime viikon aikana vaan kameran laturi on ollu hukkapiilosa-huraa-löyty aamunkähämässä ja ny lattautuu kuvvauskuntoon :)  Löysinpäs tänä aamuna ihanan mulle uuen blogin-http://tillim.vuodatus.net-täällä meinaan vierailla ihastelemassa uppeita töitä ja on nii kotosa tuo murrekki :))

 

Kuvia illempana(jos ehin/jaksan/viittin)